Tip: 100 procent besparen op Black Friday

Black FridayHeel Nederland is in de ban van Black Friday, de koopjesdag die uit de VS is overgewaaid voor elektronische apparaten zoals smartphones, stofzuigers of ondergoed! Maar menige consument is bang dat de commercie hem voor de gek houdt bij de deals waarmee men adverteert. Koop je een grasmaaier met bluetooth-technologie en ingebouwde dvd-brander met maar liefst 23 procent korting. Kom je er achteraf achter dat je helemaal geen tuin hebt. En wat te denken van ‘1 euro winkels’ die met simpel BTW-bedrog hun prijzen tot 97 cent verlagen.

Truc: geld overhouden zonder opgelicht te worden

Maar er is een ingenieuze truc hoe je op Black Friday veel geld kunt overhouden en gegarandeerd niet opgelicht wordt. Met één simpele maatregel kun je op Black Friday niet 50 of 70, maar zelfs 100 procent besparen. Elektronicabedrijven zullen me erom haten, maar omdat we hier onder elkaar zijn, zal ik het jullie, mijn bezoekers, vertellen.


Vergelijken loont

Of het nu gaat om een ​​laptop, pantoffels of een buitenthermometer met verlichte strooizoutknop, de truc werkt gegarandeerd bij elk product. Je moet de aanbiedingen eerst grondig onderzoeken. Bij ongebruikelijke kleuren zoals vruchten met eczeem mauve kotskleur, kan je bijvoorbeeld extra korting krijgen. En ook is het de moeite waard om te vergelijken met andere aanbieders zoals de plaatselijke supermarkt of de woekeraar om de hoek. Want iedereen is op dit moment bij Black Friday betrokken.

Geniale truc om echt te besparen

Maar let op! Nu komt de geniale truc waarmee je echt veel geld kan besparen. Heb je een aanbieding gevonden waarvan je denkt dat er niets mis mee is, doe dan het volgende. Koop het artikel niet. Daarmee kan je de prijsverlaging tot een ongelooflijke 100% opvoeren! Met het geld dat je op die manier bespaart, kan je met Kerstmis iets nuttigers doen.

Klanten zijn in de wolken

Ongelofelijk, maar waar: deze truc werkt echt. Kopers die het al hebben geprobeerd, zijn helemaal in de wolken. “In eerste instantie was ik sceptisch over de vraag of de hardloopsokken met fluoriserende druktoetsen mijn portemonnee echt minder zouden belasten als ik ze gewoon niet zou kopen” zegt klant Petra enthousiast. “Maar ik had daarna eigenlijk nog altijd hetzelfde op mijn bankrekening als voorheen. Te gek!”