Rijke mensen die geld geven

Dank aan rijke mensen die geld gevenEr zijn veel rijke mensen die geld geven om mensen in financiële nood te helpen. Sommige zijn heel beroemd, anderen leven in de luwte.

Hoe kan je rijke mensen om geld vragen?

Het is een misverstand dat je alleen met hard werken veel geld kan verdienen. Waarom in plaats daarvan de rijken niet gewoon om geld vragen. In november 2010 vroeg de toen 27-jarige YouTube-gebruiker Craig Rowin in een videobericht om geld. Hij vroeg de rijkste Amerikanen om hem een ​​miljoen dollar te geven. En warempel, iemand vervulde zijn wens. In een tweede videobericht in januari 2011 , toonde hij een notariëel  document van iemand die hem een miljoen zou geven. Een tegenprestatie hoefde Rowin daarvoor echter niet te leveren. De cheque zou worden overhandigd op 2 februari 2011 in het Upright Citizens Brigade Theatre in New York. Want daar trad Rowin als komiek op.

Beroemde en rijke mensen die geld geven

Veel beroemde mensen zijn ook rijk. Sommige van die rijke mensen staan erom bekend financiële hulp te bieden aan mensen in nood. Dat gebeurt met name via charitatieve organisaties. Ze bieden vaak hun hulp aan deze organisaties aan omwille van belastingvoordelen en publiciteit. Maar soms ook simpelweg omdat ze bereid zijn om anderen te helpen. Laten we eens een kijkje nemen bij een aantal rijke mensen die geld geven om anderen te helpen. Sommige namen op de lijst zullen u verrassen.
Oprah Winfrey

Volgens Forbes schonk Oprah alleen al in 2005 meer dan $ 52.000.000! Een groot deel van die financiële steun verdeelde zij over diverse goede doelen. Naast het bieden van een helpende hand aan organisaties in nood, was Oprah vaak te bewonderen in haar tv-show. Daar gaf de  miljonaire geld aan gasten en mensen uit het publiek die haar show bijwoonden. Haar humanitaire inspanningen kan je niet negeren. Zij is een van de meest genereuze mensen en zet andere ertoe aan haar voorbeeld te volgen. Mensen kunnen altijd een brief schrijven en rijke mensen vragen om geld.

Angelina Jolie

Een lijst van bekende miljonairs die geld geven om te helpen, zou niet compleet zijn zonder vermelding van Angelina Jolie. Ze spendeert veel geld en tijd aan verschillende organisaties. De nadruk ligt daarbij op verschillende landen in Afrika. Ze heeft hulp aangeboden aan de meest behoeftigen in de samenleving. Mensen die zelf geen middelen van bestaan hebben. Het is humanitair werk dat echt de moeite waard is. Het is een positief voorbeeld dat navolging verdient. Rijke mensen als Angelina Jolie, die geld geven om anderen te helpen, doen dat vaak uit naastenliefde. Niet voor de publiciteit.
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen doneert vaak aan voedselfondsen in steden waar hij optreedt. Vaak ook vraagt hij de fans om zijn concerten te bezoeken om zo hulp te bieden. Zijn giften en die van zijn fans, dragen ertoe bij om vele hongerige mensen te voeden in menig land. Het is goed om te zien dat beroemdheden bereid zijn om hulp te bieden waar dat nodig is. Rijke mensen die geld geven om te helpen, maken vaak gebruik van hun stem of voorkomen.  Ze stimuleren ook anderen om een helpende hand te bieden. Menigeen schreef met succes aan rijke en beroemde mensen en kreeg hulp voor zijn organisatie.