Categorieën
SMS

Geld lenen via sms, hoe het werkt

geld lenen via smsGeld lenen kan in deze tijd op meerdere manieren maar verreweg de gemakkelijkste methode is geld lenen via sms, snel met je mobieltje dus. In deze bijdrage wordt uitgelegd hoe dat werkt, geld lenen met je mobieltje.

Geld lenen via sms, hoe werkt dat?

Even snel een lening regelen via sms kan tegenwoordig heel eenvoudig met je mobieltje, simpelweg door het sturen van een sms´je naar aanbieder Voorschotje.nl. Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn.  Maar geld lenen via sms is pas mogelijk nadat je jezelf hebt geregistreerd bij bedoelde geldschieter.

Hoe aanmelden voor lenen via sms?

Welnu, dat kan heel simpel via internet door aanmelding op de site van Voorschotje.nl. Behalve registratie op de site moet je ook nog enige schriftelijke bewijsstukken via post of e-mail toezenden. Daaruit moet blijken dat je vaste inkomsten hebt. Uiteindelijk zal dat resulteren in een goedkeuring van je aanmelding.

Is dát eenmaal achter de rug en is je aanmelding geaccordeerd? Dan is het vrijwel direct mogelijk om via je mobieltje geld te lenen. Vergeet wel niet om eerst nog je mobiele nummer te activeren op je account. Maar is dát eenmaal gebeurd, dan staat niets je nog in de weg om geld te lenen via sms.

Hoe kan je geld lenen bij voorschotje.nl?

Daarvoor verstuur je met je mobieltje simpelweg een sms’je met het gewenste leenbedrag naar Voorschotje. Indien je bericht op werkdagen tijdens kantooruren wordt ontvangen, zal het bedrag nog diezelfde dag op je bankrekening worden bijgeschreven. Een kind kan de was doen!

Wat kost geld lenen bij voorschotje.nl?

Geldschieters als Voorschotje.nl mogen als gevolg van nieuwe regelgeving vanaf juli 2011  geen rente meer in rekening brengen voor hun flitskredieten. Kredietnemers zijn vanaf dat moment dus geen kosten meer over het geleende bedrag schuldig. Wel moeten ze binnen de overeengekomen termijn (maximaal 30 dagen) terugbetalen. Wie ook maar één dag te laat, moet een forse boete betalen. Je bent gewaarschuwd!

Hopelijk maakt bovenstaande toelichting duidelijk hoe geld lenen via sms in de praktijk verloopt. Overweeg je om via Voorschotje.nl een minilening af te sluiten? Neem dan goed kennis van de kosten die daarmee gemoeid kunnen zijn.