Categorieën
bank filiaal kantoren

Targobank, moderne bank voor particulieren

Targo-bankThuis vanachter je PC of onderweg met je smartphone, kan je nagenoeg alle denkbare zaken afwikkelen. Hetzelfde verwachten particulieren ook van een moderne bank. Je wilt geld kunnen overschrijven, aandelen kopen of verkopen en zelfs een lening kunnen aanvragen. Ongeacht of er al dan niet een bank in de buurt is. Toch koos Targobank voor een andere strategie.

Categorieën
bank internet rente

MoneYou, doorlopend hoge rente

MoneYouMoneYou stelt spaarders die een hoge rente waarderen  zelden teleur. De bank biedt doorlopend hoge rente op haar spaarrekeningen. In vergelijkende overzichten bezet de MoneYou regelmatig een top 5 klassering.

Categorieën
bank

Geld op de bank, ook bij lage rente de moeite waard

geld op de bankGeld op de bank, het brengt bij een lage rente en oplopende inflatie maar weinig op. Het is al helemaal niet de moeite waard als de fiscus er ook nog 1,2% van afsnoept. Toch besluiten steeds meer mensen hun spaargeld bij de bank te stallen. Niet zonder reden.

Categorieën
bank banken

Bankkluis huren voor al je kostbaarheden

bankkluisEen bankkluis biedt de mogelijkheid om kostbaarheden en waardevolle documenten veilig buitenshuis te bewaren. Belangrijke documenten immers hebben we allemaal. En sommige mensen bezitten in tijden van crisis liever materiële activa zoals goud en sieraden dan spaargeld.

Categorieën
bank rabobank saneren

Zelfs Rabobank gaat saneren

Kantoor RabobankLang leek de financiële crisis aan Rabobank voorbij te gaan. Als enige van de 4 grootbanken in Nederland kon men zonder staatssteun overeind blijven. Dat men bij Rabobank immuun leek voor alle financiële rampspoed is uiteraard mede te danken aan de coöperatieve opzet van de bank.

Categorieën
bank

Is jouw bank al om?

bankAan details herken je of jouw bank al om is. Anders gezegd: of je bank bereid is om zich aan te passen aan veranderende tijden.  Denk aan zaken als klantenservice, rekeningen, huisvesting, reclame, etcetera. Er dook een interessante lijst op die te denken geeft. Met signalen dat je bank het nog steeds niet begrepen heeft.

Categorieën
bank banken

Knab bank: roodstaan volgens een nieuw concept

roodstaan bij knabKnab is een nieuwe speler op de Nederlandse financiële markt, een bank met een geheel eigen visie, ook als het gaat om roodstaan. Wat maakt roodstaan bij deze bank nu zo apart?