Categorieën
Kosten

Geldschieters die geen kosten rekenen

geldschieters die geen kosten rekenenGeloof het of niet, maar geldschieters die  geen kosten rekenen, het bestaat écht. Wie bij voorschotje.nl een krediet aanvraagt en dat uiterlijk binnen 21 dagen heeft afgelost, hoeft geen enkele euro kosten bovenop de geleende som terug te betalen. Anders gezegd: wie vandaag 100 euro bij voorschotje leent, betaalt over 3 weken precies 100 euro aan hen terug. Zonder rente of andere (verdekte) kosten.

Hoe komen geldschieters als Voorschotje uit hun kosten?

Ieder weldenkend mens beseft ook wel dat geldschieters als voorschotje.nl niet alleen uit naastenliefde handelen maar ook geld willen verdienen. Wel, Voorschotje verdient er geld aan als klanten besluiten om van extra diensten gebruik te maken zoals bijvoorbeeld een overboeking met spoed. In dat geval betaalt de klant nog steeds niets extra’s voor zijn lening, maar krijgt wel een “behandeling met voorrang”.

Normaal moet je langer wachten op je geld

Wie genoegen neemt met de gebruikelijke afwikkeling van zijn leningaanvraag, moet langer wachten op zijn geld. Maar wie bereid is om iets extra te betalen, hoeft niet te wachten en wordt vrijwel meteen bediend.Wat als je te laat terugbetaalt?

Geldschieters als Voorschotje.nl hanteren als uitgangspunt dat je geen kosten geen betaalt als je het geleende bedrag weer binnen de gestelde tijd terugbetaalt. Wie zich echter niet aan die afspraak houdt en later betaalt dan het overeengekomen tijdstip is een fikse boete verschuldigd. Zie het als extra prikkel om je aan de afspraken te houden.

Overigens is het wel zo dat geldschieter Voorschotje je enkele dagen voor afloop van de afgesproken termijn nog eens een herinnering per sms zendt. Vergeten is dus praktisch uitgesloten.Voorschotje.nl is er met name voor kortlopend krediet

Geldschieter Voorschotje heeft zich dus erin gespecialiseerd om voor korte periodes geld uit te lenen, bijvoorbeeld als je loon nog gestort moet worden terwijl je een onverwachte uitgave hebt.

Waarom Voorschotje als geldschieter kiezen?

  • voorschotje rekent geen rente;
  • voorschotje rekent evenmin kosten;
  • ten hoogste vier leningen van € 150,= tegelijk;
  • simpel via SMS aan te vragen;
  • afhandeling met spoed is mogelijk.